Zoeken

VSF als eerste funderingsspecialist naar Trede 5 van de Safety Culture Ladder

Vol trots mogen wij bekendmaken dat VSF als eerste funderingsbedrijf in Nederland Trede 5 heeft behaald op de Safety Culture Ladder!

Wave helm

Trede 5 staat voor een vooruitstrevend veiligheidsbewustzijn dat volledig is geïntegreerd in de bedrijfscultuur. Veiligheid is bij VSF geen verplichting, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid waar al onze collega’s, van de bouwplaats tot het kantoor, elke dag bewust aan bijdragen. 

Dit certificaat bevestigt dat we continu streven naar nul ongevallen en dat onze medewerkers veiligheid vooropstellen in alles wat we doen.

Trots
“Het behalen van Trede 5 laat zien dat veiligheid bij VSF diep verankerd is in ons DNA. Het is een erkenning van ons voortdurende streven naar veilig werken op de meest complexe projecten in de funderingswereld. Dankzij onze innovatiekracht en samenwerking zorgen we ervoor dat onze mensen veilig hun werk kunnen doen en aan het einde van de dag weer gezond thuiskomen. Ik wil iedereen binnen VSF, onze klanten en partners bedanken voor de tomeloze inzet en de ontwikkeling die we hierdoor tot op heden hebben doorgemaakt! Vanuit hier weer door om iedere dag een beetje veiliger te maken!", zegt directeur Peter Kanninga.